Nog ruim twee weken en dan is het weer zover: de 62e gemeenschapsveiling. De laatste weken is hard gewerkt aan de samenstelling van de catalogus. Als alles volgens planning verloopt, is deze in het weekend van 18 februari op de deurmat te verwachten.

Dit jaar extra aandacht voor de jeugd: in de catalogus is een losse bijlage toegevoegd, speciaal voor de kinderen van de basisschool. Het is een puzzel die aan de hand van de koopjes in de gids is op te lossen. Bij inlevering van de puzzel ontvangen de kinderen een tegoedbon voor een lekker ijsje. Onder de goede oplossingen worden ook nog 2 mooie prijzen verloot. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Bart van Zwembad De Zeehoek ook nog eens 25 toegangskaartjes voor zwembad De Zeehoek (met een lekker ijsje) beschikbaar gesteld. Lever je oplossing in op woensdagmiddag 1 maart in het winkelcentrum tussen 14.00 u en 16.00 u. Meer informatie is te vinden op de bijlage in de catalogus. We hopen op een grote opkomst.

Jullie lezen het: als bestuur zijn we volop in beweging. We hebben er heel veel zin in en hopen velen op vrijdag 3 maart vanaf 19.00 u te mogen ontmoeten op onze gemeenschapsveiling in Café Restaurant ’t Fortuin. Kom jij ook? Mocht je niet kunnen wachten tot het weekend, dan kun je de catalogus ook nu al inzien op onze site: www.gemeenschapsveilingwervershoof.nl.

Bestuur Stichting Gemeenschapsveiling Wervershoof