Home -Uitgelicht Rommelmarkt Hauwert

Rommelmarkt Hauwert

Rommelmarkt Wervershoof op zaterdag 21 januari

Hauwert Op zaterdag 6 juli is er op het schoolplein in Hauwert een gezellige rommelmarkt met diverse kramen. Iedereen is welkom om te komen snuffelen tussen de huishoudelijke artikelen, speelgoed, interieur accessoires, boeken, platen, (kinder)kleding en nog veel meer. Tegen een kleine vergoeding staat er een kopje koffie of thee met wat lekkers voor u klaar.


De opbrengst van de rommelmarkt is bestemd voor de aanleg van een openbare natuurspeeltuin in Hauwert. Deze wordt gerealiseerd bij de school, op een centrale plek in het dorp. Momenteel is dit nog een kaal schoolplein met saaie tegels waar al jaren niet in is geïnvesteerd. Dit plein stimuleert de kinderen niet bepaald om gevarieerd en creatief te spelen. De tegels maken daarom plaats voor een heuvellandschap met variatie in begroeiing en bestrating en wordt een prachtige speeltuin met natuurlijke spelmaterialen en moestuintjes zorgen voor het nodige leerplezier. Ook aan de voetballende jeugd wordt gedacht, met een multifunctioneel voetbalveldje, wat bijvoorbeeld ook als buitenlokaal door de school kan worden gebruikt. De speeltuin wordt daarmee een mooie aanwinst voor het gehele dorp.
De organisatie is nog op zoek naar spullen voor de rommelmarkt. Bent u van plan om eens lekker op te ruimen? U kunt uw spullen tot en met woensdag 3 juli afgeven bij de familie Groot, Tuinstraat 8 te Zwaagdijk Oost.
De rommelmarkt is van 10.00 tot 14.00 uur bij basisschool De Vijzel, Hauwert 80 te Hauwert. Bij slecht weer bent u welkom in de school. Parkeren en toegang is gratis.